4 فریمورک برتر که  توسعه دهندگان پایتون می توانند در سال 2021 بیاموزند

4 فریمورک برتر که توسعه دهندگان پایتون می توانند در سال 2021 بیاموزند

"اگر از پایتون برای توسعه وب استفاده می کنید یا می خواهید با استفاده از پایتون یک برنامه وب توسعه دهید اما مطمئن نیستید که از کدام فریمورک ها استفاده کنید ، به جای مناسب رسیده اید."

محبوبیت پایتون در سال های اخیر منفجر شده است زیرا افراد بیشتری شروع به یادگیری پایتون برای توسعه وب و یادگیری ماشین می کنند. یکی از دلایل اساسی چنین محبوبیت خارق العاده ای فریمورک و کتابخانه های موجود در پایتون بود که همه چیز را آسان می کند.

وظیفه ای که به 50+ خط کد در زبانهای برنامه نویسی دیگر مانند جاوا یا C ++ نیاز دارد ، فقط در 5 خط در پایتون قابل انجام است. علاوه بر این ، یادگیری پایتون در مقایسه با سایر زبانهای اصلی برنامه نویسی مانند جاوا ، C ++ ، C # یا JavaScript نسبتاً آسان است.

 

اگر از پایتون برای توسعه وب استفاده می کنید یا می خواهید با استفاده از پایتون یک برنامه وب توسعه دهید اما مطمئن نیستید که از کدام فریمورک ها استفاده کنید ، به جای مناسب رسیده اید.

بیشتر بدانید : php یا python کدام برنده رقابت است؟

در این مقاله ، ما بهترین فریمورک های پایتون را برای توسعه وب به اشتراک می گذاریم ، که از فریمورک های بزرگ گرفته تا فریمورک های کوچک را شامل می شود.

یک شانس خوب وجود دارد که شما قبلاً با برخی از این فریمورک ها آشنا شده اید ، اما اگر چنین نیستید ، پس نگران نباشید.

 

4 فریمورک برتر توسعه وب پایتون برای یادگیری در سال 2021

 

1. جنگو (Django)

 

جنگو (Django) یک فریمورک رایگان ، متن باز و کامل پایتون است. برای ایجاد برنامه وب خود از زمین صفر می توانید از جنگو استفاده کنید. ویژگی اصلی جنگو این است که سعی می کند به طور پیش فرض تمام ویژگی های لازم را ارائه دهد ، نه اینکه آنها را به عنوان کتابخانه جداگانه ارائه دهد.

هدف اصلی جنگو سهولت در ایجاد وب سایت های پیچیده و پایگاه داده محور است ، همان چیزی است که اکثر برنامه های وب مدرن هستند.

جنگو (Django) همچنین یک فریمورک بسیار سریع ، ایمن و مقیاس پذیر است که آن را برای برنامه های وب مدرن ایده آل می کند

 

2. فلسک (Flask)

 

جدیدترین فریمورک توسعه و برنامه نویسی وب با پایتون محسوب می‌شود. بر خلاف فریمورک ‌های Pyramid و Django، ابزار Flask یک «ریز فریمورک» (MicroFramework) برای توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب محسوب می‌شود. بنابراین، برای طراحی و ساختن برنامه‌های کاربردی تحت وب در ابعاد کوچک ایده‌آل است.

اگرچه فریمورک Flask، ابزار بسیار جدیدی در حوزه برنامه نویسی وب با پایتون محسوب می‌شود ولی با این حال، برخی از ویژگی‌های برجسته دیگر فریمورک ‌های توسعه تحت وب را در خود یکپارچه کرده است. این فریمورک از طریق ارائه امکانات و قابلیت‌هایی نظیر unit testing و «سرورهای توسعه داخلی» (Built-in Development Server)، امکان ساختن و توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب قابل اطمینان و کارآمد را به توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان می‌دهد.

 

3. هرم (Pyramid)

 

فریمورک Pyramid یکی از انعطاف‌پذیرترین فریمورک های توسعه تحت وب محسوب می‌شود و همانند فریمورک Django، با هدف ساختن برنامه‌های کاربردی تحت وب در ابعاد متوسط تا بزرگ طراحی شده است. برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان تحت وب، زمانی به سراغ فریمورک Pyramid می‌روند که احساس کنند استفاده از Django، باعث افزایش مصرف حافظه و توان پردازشی لازم برای اجرای برنامه‌های تحت وب می‌شود.

فریمورک Pyramid، بر خلاف فریمورک Django، برنامه‌نویس را مجبور به استفاده از یک راه‌کار یکپارچه متشکل از تمامی ویژگی‌ها، جهت توسعه برنامه کاربردی تحت وب نمی‌کند. در عوض، مجموعه‌ای از مؤلفه‌های برنامه‌نویسی در اختیار کاربر و برنامه‌نویس قرار می‌دهد. چنین رویکردی در توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب به برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا مؤلفه‌ها و قابلیت‌هایی را در برنامه تحت وب خود تعبیه کنند که برای توسعه برنامه کاربردی مورد نیاز باشند؛ امکانات اضافی و غیر ضروری در برنامه کاربردی قرار داده نمی‌شود.

در فریمورک Pyramid، تنها ویژگی‌های ابتدایی برنامه‌نویسی وب نظیر مسیریابی و احراز هویت در اختیار کاربران قرار داده می‌شود و امکانات پیشرفته‌تر دیگر نظیر اتصال به پایگاه داده برای توسعه برنامه‌‎های کاربردی تحت وب در نظر گرفته نشده است. با این حال، این امکان برای برنامه‌نویسان فراهم شده است تا از طریق کتابخانه‌ها و ماژول‌های خارجی، ویژگی‌هایی نظیر اتصال به پایگاه داده و نمونه‌سازی یا قالب‌سازی را در برنامه‌های کاربردی تحت وب خود مدیریت نمایند.

 

4. چِری پای (CherryPy)

 

اگر علاقمند به برنامه نویسی شی گرا هستید پس بهتر است از این فریمورک پایتون استفاده کنید. این فریمورک در هر سیستم عاملی که از پایتون پشتیبانی کند مانند ویندوز، لینوکس و مک قابل استفاده است و از پروتکل های HTTP استفاده می‌کند. داشتن ابزارهایی برای احراز هویت کاربران، سیستم ذخیره داده ها (Caching)، پلاگین‌ها و پیکربندی منعطف از دیگر قابلیت‌های این فریمورک است. همچنین در فریمورک TurboGears از چری پای به عنوان یکی از کامپوننت های اصلی استفاده شده است.

 

 

 

 

آرین

آرین هستم عاشق تولید محتوا

ارسال دیدگاه

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید