بهترین فریمورک‌های جاوا

بهترین فریمورک‌های جاوا

"اگر جزء برنامه نویسان حوزه طراحی اپلیکیشن های اندروید هستید و به دنبال زبان برنامه نویسی با فریمورک های جذاب هستید، زبان برنامه نویسی java بهترین و مناسب ترین زبان برنامه نویسی برای شما به حساب می آید. شما با شناخت و استفاده از این فریمورک های Java می توانید بهترین و کاربردی ترین اپلیکیشن ها را طراحی نمایید. با این مقاله جامع می توانید با این فریمورک های Java آشنا شوید و بهترین فریمورک خود را در بین فریمورک های جاوا انتخاب کنید."

چرا باید از فریمورک‌ها استفاده کنیم؟

زیرا آنها به برنامه شما ساختار استاندارد میدهند. برای مثال، اگر ما یک فریمورک مناسب برای تست کردن داشته باشیم، میتوانیم کارهای بسیاری را بصورت اتوماتیک انجام دهیم و نتایج دقیق و مداوم داشته باشیم. همچنین اگر فریمورک‌هایی برای ORM، اپلیکیشنهای وب، ورود به سیستم و احراز هویت، مدیریت داده و … داشته باشیم، کار توسعه دهنده راحتتر میشود و کمک میکند تا بیشتر رو منطق بیزینس تمرکز کنیم.

بهترین فریمورک‌های جاوا

با وجود اینکه جاوا فریمورک‌های توکار بسیاری دارد، اما فریمورک‌های مختلفی برای کارهای گوناگون با این زبان قدرتمند نوشته شدند. مانند اپلیکیشنهای وب، برنامه‌های شبکه، لاگین و Auth، تست کردن، ORM و … به یاد داشته باشید که هر کدام از اینها مزایای خاص خودشان را دارند و میتوانند برای بیزینس‌های مختلف بهترین باشند. بنابراین نمیتوانیم بگوییم که کدام یک بهترین است.

فریمورک Spring

Spring یک فریمورک اوپن سورس برای اپلیکیشن‌های شرکتی و Enterprise است. بوسیله Spring، توسعه‌دهندگان میتوانند ماژول‌هایی را توسعه دهند که بجای کتابخانه‌ها درون کد، در dependencie های برنامه بوسیله فریمورک هندل شوند. در این فریمورک همه چیز آماده و تنظیم شده تا کد شما تمیز و قابل درک نوشته شود.

Spring فریمورک بسیار جامعی است و امکانات بسیار قدرتمندی از جمله امنیت و پیکربندی‌ها را پوشش میدهد که یادگیری آنها بسیار ساده است. همچنین به دلیل اینکه Spring معروف‌ترین فریمورک وب است، میتوانید مستندات زیاد و جامعه فعال توسعه‌دهندگان Spring پیدا کنید.

فریمورک Struts

Apache Struts یکی از دیگر از فریمورک‌های قدرتمند جاوا برای اپلیکیشن‌های وب میباشد. از معماری سه لایه MVC که مخفف (Model, View, Controller) است استفاده میکند و از JSP API استفاده میکند. در روش سنتی  servlet-JSP، برای مثال اگر کاربری یک فرم با اطلاعات شخصی خودش Submit کند، این اطلاعات به منظور پردازش به servlet میرفتند و … انجام اینکار برای اپلیکیشن‌های بزرگ مقداری پیچیده میشد.

بنابراین Struts لایه‌های View و Controller و Model را جدا میکند و میان هرکدام  binding ارائه میدهد.

فریمورک Hibernate

هایبرنت یکی از محبوب ترین و بهترین فریمورک های جاوا در میان برنامه نویسان است. عمدتاً برای ارتباط با پایگاه داده استفاده می شود. چون می تواند این نوع از تسک ها را آسان تر و مرتب تر انجام دهد. هایبرنیت به راحتی کانفیگ و شخصی سازی می شود و مخصوص تکنیک ORM (Object Relational Mapping) است ( ORM تکنیکی است برای نگاشت داده های پایگاه داده به اشیا و کلاس ها و عملاً به برنامه نویس این امکان را می دهد که بدون نیاز به کد sql و از طریق اشیا به پایگاه داده دسترسی داشته باشد) تنها ضعفی که فریمورک هایبرنیت دارد، اینست که به محض این که شما این فریمورک ORM را باز می کنید، زمان بسیار زیادی می برد تا به آخرین جایی که کار می کردید برسید.

فریمورک Dropwizard

یکی دیگر از فریمورک‌های جاوا، Dropwizard میباشد. یکی از فریمورک‌های سنگین جاوا است و به شما این امکان را میدهد تا اپلیکیشن خود را به سرعت با استفاده از قابلیت‌هایی که Dropwizard دارد، تکمیل کنید. امکاناتی از قبیل پیکربندی‌ها، ورود به سیستم و .. همراه با این فریمورک میآیند. میتوانید وب اپلیکیشن‌های RESTful بسازید که بسیار قدرتمند اجرا میشوند.

Dropwizard کاملا جادویی است چراکه بسیاری از کتابخانه‌ها همچون Jetty، Guava، Jersey و Jackson و Metrics را از میان اکوسیستم جاوا، در یک فریمروک ادغام میکند و برایتان یک اپلیکیشن سبک و نحیف میدهد. از آنجایی که کتابخانه‌های مجتمع برای تمامی پیکربندیها، امنیت و کارهای مرتبط با قدرت اجرا وجود دارند، تنها کاری که شما به عنوان توسعه دهنده باید انجام دهید، این است که روی منطق بیزینس خود تمرکز کنید.

فریمورک VAADIN

فریمورک Vaadin در بین فریمورک های java به عنوان فریمورک مبتنی بر جاوا به حساب می آید. شما به وسیله کامپوننت ‌های رابط کاربری وب اپلیکیشن‌ ها که از پیش طراحی شده اند می توانید به صورت مستقیم داده‌ های مورد نظر خود را به کامپوننت متصل نمایید. فریمورک Vaadin به دلیل دسترسی کاملی که به DOM دارد به راحتی می تواند از موبایل پشتیبانی کنید.

فریمورک GWT  ( Google Web Toolkit )

GWT یک فریمورک متن باز است که برای کار front end مناسب است و توسعه اپلیکیشن های front end را بسیار آسان می کند. طوری که با کمترین دانش برنامه نویسی ، می توانید رابط های کاربری بسیار زیبایی طراحی کنید.

همان طور که از نامش مشخص است، گوگل توسعه دهنده این فریمورک است و به دلیل قابلیت های منحصر بفردی که دارد، بسیار از آن استفاده می شود. برنامه های تحت وب بسیاری با استفاده از این فریمورک جاوا نوشته شده اند، نظیر: Google Analytics ، Google Adsense و Blogger .

فریمورک Grails

Grails یک فریمورک فول استک با یادگیری بسیار ساده است و برای برنامه‌نویسان تازه کار بسیار ایده آل میباشد. از آنجایی که فریمورک وب Grails با زبان Groovy ساخته شده است، روی پلتفرم جاوا اجرا میشود و بخوبی با سینتکس جاوا سازگار است. این فریمورک نیز بر اساس معماری سه لایه MVC میباشد. Groovy مشابه زبان جاوا است و با قابلیت‌های بیشتر از جاوا. بنابراین اگر قبلا با زبان برنامه‌نویس جاوا آشنا باشید، خیلی راحت میتوانید Groovy را یاد بگیرید.

همانند JSP، در Grails، تکنولوژی رندرینگ GSP که مخفف Groovy Server Pages است. ایجاد تگها برای View در Grails بسیار کار ساده‌ است. همچنین از GORM استفاده میکند که میتوانیم آنرا به عنوان ساختار ORM در Grails در نظر بگیریم. شما همچنین میتوانید بطور مسقیم از Hibernate بجای GORM استفاده کنید. این کتابخانه بصورت توکار از RESTful API ها پشتیبانی میکند. شما میتوانید کد موجود در جاوا را با Grails ترکیب کنید. در صورتی که ترکیبی از کدهای Groovy و جاوا را در اپلیکیشن خود دارید، بخوبی کار خواهد کرد.

آرین

آرین هستم عاشق تولید محتوا

ارسال دیدگاه

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید